Informații generale

Locație

Biblioteca Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași

Perioadă

16-18 noiembrie 2023

Limba oficială

Sesiunile științifice ale Școlii de Toamnă în Neuroștiințe Moderne din România (STN 2023) vor fi susținute atât în limba română cât și în limba engleză.

Organizatori

 • Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași
 • Human Brain Academy
 • Societatea Română de Neurochirurgie
 • Societatea de Neurologie din România
 • Societatea Română de Oftalmologie
 • Societatea Română de Anatomie
 • Societatea Română de Fizică Medicală
 • Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați – Facultatea de Medicină și Farmacie
 • Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași
 • Universitatea Apollonia
 • Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași
 • Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași
 • Asociația Română de Radiologie Dento Maxilo Facială
 • Centrul Nord Est Carpatic de Epilepsie, Suceava
 • Societatea Studențească de Chirurgie din România

Educație medicală continuă

Școala de Toamnă în Neuroștiințe Moderne din România (STN 2023) va fi creditată cu 18 Credite EMC (Educație Medicală Continuă) de către Colegiul Medicilor din România.

Certificat de participare

Fiecare participant va primi un Certificat de Participare, cu credite EMC (dacă este medic) sau fără credite EMC (dacă nu este medic).

Secretariat

Secretariatul ȘCOLII DE TOAMNĂ ÎN NEUROȘTIINȚE (STN 2023) va fi situat la Biblioteca Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași

Program de lucru

 • Joi, 16 noiembrie 2023, 10:00 – 20:00
 • Vineri, 17 noiembrie 2023, 09:00 – 18:00
 • Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, 09:00 – 18:00

Kit

Fiecare participant va primi la înregistrare Kitul STN 2023. Acesta include suportul de cur precum și materiale de la partenerii STN 2023.

Ecusoane

Participanții și Speakerii Invitați care aleg să participe la STN 2032 sunt rugați să poarte ecusoanele pe parcursul întregii perioade de desfășurare a STN 2023.

Acces la Internet

Accesul la internet va fi disponibil prin conexiunea wireless disponibilă la locație. Parola de internet va fi disponibilă la Standul de informații STN 2023 (Secretariat STN 2023).

Acces în săli

Pentru accesul în sala/sălile de curs STN 2023 veți folosi ecusonul pe care îl veți primi după înregistrarea la Standul Info STN 2023. Participanții își vor alege locurile în funcție de criteriul “primul venit, primul servit”. Prin urmare, vă recomandăm să vă planificați o sosire din vreme în sala/sălile de curs STN 2023.

Informații pentru speakeri

Vor fi acceptate spre prezentare doar materialele digitale care respectă specificațiile tehnice convenite la înregistrare. Materialele trebuie aduse la Standul Info STN 2023 cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată pentru prezentare. Nerespectarea specificațiilor tehnice sau limita de timp ar putea avea un impact negativ asupra prezentării dumneavoastră, prin diminuarea timpului de prezentare alocat dvs.

Politica mass-media

Fotografierea și filmarea în timpul sesiunilor de curs STN 2023 sunt interzise fără acordul scris al Coordonatorului STN 2023, pe care îl puteți contacta la Standul Info STN 2023.

Catering

Participanții vor putea servi pauzele de cafea/prânz în spațiile special amenajate și la orele menționate în Programul STN 2023.

Prize

Electricitatea din România funcționează pe 230 volți și frecvența este de 50 Hz. Prizele au două stifturi rotunjite. Va fi necesar un adaptor de priză dacă sunt utilizate dispozitive electronice incompatibile.

Medicamente și prim ajutor

O gamă largă de medicamente fără prescripție medicală sunt disponibile cu ușurință la farmaciile locale. Pentru alte medicamente veți avea nevoie de o rețetă semnată de un medic român înregistrat. În caz de urgență, vă rugăm să sunați la numărul de urgențe 112.

Răspundere și asigurare

Operatorul Logistic al STN 2023 nu își va asuma responsabilitatea pentru vătămări și/sau daune care implică persoane sau bunuri în timpul evenimentului. Toți participanții sunt sfătuiți să prevină/evite orice rănire/pierdere.

Bunuri pierdute

Bunurile pierdute pot fi preluate la Standul de informații STN 2023. Pentru a raporta un articol pierdut, vă rugăm să contactați Standul de informații STN 2023.

Telefoane mobile

Telefoanele mobile trebuie să fie oprite sau puse pe modul avion în timpul tuturor sesiunilor științifice.

Fumatul

Fumatul este permis numai în zonele special amenajate.

Contact

Sebastian DRĂGHICI General Manager Dimas Events Tel: +40 730 808 778 E-mail: office@dimas.com.ro